مهمترین فعالیت ما

  • طراحی سیستم های برداشت آب، انتقال، توزیع، تصفیه و مصرف آب و فاضلاب تصفیه شده
  • خرید و فروش کلیه وسایل و تجهیزات، متعلقات، دستگاه ها و ابزارهای مربوط به برداشت آب، تصفیه، انتقال و توزیع آب و فاضلاب
  • ساخت تاسیسات مربوط به برداشت آب، تصفیه، توزیع، انتقال آب و فاضلاب
  • انجام نمونه برداری و آزمایشات فیزیکی، شیمایی، بیولوژیکی آب و فاضلاب
  • اجرای پروژه های نمونه برداری آلاینده های صنعتی و هوای آزاد
  • طراحی و اجرای سیستم های کنترل هوای صنایع و آزاد
  • خرید و فروش و نصب تجهیزات مربوط به آلودگی هوا از تاسیسات آزمایشگاهی تا دستگاه میدانی
  • خرید و فروش دستگاه ها و نصب ابزارهای مربوط به مواد زاید نظیر سطل زباله،کانتینرهای جمع آوری، ماشین آلات جمع آوری
  • دفع بهداشتی زباله های شهری، صنعتی، رادیواکتیوی، خاص و نخاله های ساختمانی
  • طراحی و ساخت کارخانجات کمپوست و بازیافت و دستگاه های زباله سوز و تولید بیوگاز
  • نمونه برداری و انجام آزمایشات فیزیکی و شیمیایی مربوط به پسماندها
  • طراحی محل های دفن انواع زباله ها
  • سم پاشی منازل، ادارات، انبارها، هتل ها، اقامتگاه ها، اردوگاه های نظامی، کشتارگاه ها و صنایع
  • کنترل آفات و ناقلین بیماری زا
  • طراحی و خرید و فروش تجهیزات مربوط به فضای سبز
  • شناسایی، ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور فیزیکی، شیمیایی، ارگونومیکی، مکانیکی و بیولوژیکی در صنایع، کارخانجات، ادارات، محیط کار و منازل
  • بررسي علل و موارد غيبت از کار
  • بررسي ميزان استرس شغلي در بين کارگران و ارایه راهکارهاي کاهش آن جهت بهبود بهره وری
  • تهیه SDS مواد شیمیایی
  • طراحى و اجرای سیستم تهویه
  • اندازه گیری ترازهای صوتی و آنالیز صدا در محیط های مختلف و تعیین تراز توان صوتی دستگاه های مختلف و دوزیمتری صدا
  • نورسنجی عمومی و موضعی
  • اندازه گیری میدان های الکتریکی و مغناطیسی
  • سنجش ارتعاش
  • سنجش میزان اشعه ماورای بنفش (UV) و اشعه مادون قرمز (IR)
  • سنجش میزان فیوم جوشکاری
  • ارزیابی ارگونومیکی ایستگاه های کاری
  • ارت سنجي – چاه هاي ارت
  • تست بالابر و جرثقيل و ارایه گواهي سلامت آن
  • تجزيه و تحليل خطرات سيستم و مديريت ريسک
  • مقاومت سنجی بدنه های سیلندرهای تحت فشار

آموزش جلسات و دوره های آموزشی بهداشت مواد غذایی

مشاوره و اجرای استانداردهای ملی و بین المللی بهداشت مواد غذایی

ارتقای کیفیت تهیه و تولید و فروش مواد غذایی در کارگاه ها، صنایع و اماکن مربوطه